Der er ingen produkter i din kurv.

Trustpilot

Sofa til Børn

Her finder du vores udvalg af fede retro sofaer til børn. De er lavet i den samme kvalitet, som de voksnes møbler. Sofaer i den bedste kvalitet, som tåler børns vilde ideer og påfund. Her 3 fine billeder, som er fra vores koncept hjemme hos. Klik her og læs mere om konceptet hjemme hos.


Her finder du vores udvalg af fede retro sofaer til børn. De er lavet i den samme kvalitet, som de voksnes møbler. Sofaer i den bedste kvalitet, som tåler børns vilde ideer og påfund. Det her billede er fra vores koncept Hjemme hos. Klik her og læs mere om konceptet hjemme hos.

Sorter efter:

Sofa til børn

Børn elsker at lege, være kreative og hygge sig sammen. Giv dem en plads, hvor de kan være sammen.  Som forældre har vi selv måtte løse konflikter, som handler om siddepladser. Giv flere børn en god plads og undgå i de værste konflikter. Vi har også lært at det bedst når møbler er bygget til børn. 

Derfor forhandler vi kun lænestole og børnesofaer, som er testet og certificeret EU standard. Som et ekstra plus, er alle møblerne betrukket med et blødt betræk, som er dejligt nemt at tørre af. 

Gå all in på møbler til børn, køb både lænestol og sofa til børneværelset. Alle Kiddios børnemøbler håndsamlet med kærlighed, derfor er alle møbler unikke og i den bedste kvalitet. Besøg vores luksus børnemøbel kategori med Chesterfield inspirerede børnemøbler. Lagt i kurven

Gå til kassen