Der er ingen produkter i din kurv.

Trustpilot

Chesterfield Møbler til børn

Chesterfield møbler er lige med luksus. Den luksus er nu tilgængelig i børnehøjde. De her 3 fine billeder er fra vores koncept "Hjemme Hos." Konceptet handler om, at besøge almindelig familie i Danmark. Vi ankommer med fotoudstyr, en masse børnemøbler og godt humør. Vi får en masse flotte billeder og familien får en flot original Kiddio Lænestol. 

Chesterfield møbler er lige med luksus. Den luksus er nu tilgængelig i børnehøjde. De her 3 fine billeder fra vores koncept "Hjemme Hos." Vi besøger en helt almindelig familie i Danmark med fotoudstyr, en masse børnemøbler og godt humør. Vi får en masse flotte billeder med hjem, og familien får flot original Kiddio Lænestol. 

Sorter efter:

Chesterfield Delux til børn

Her finder du vores flotte udvalg af Chesterfield inspirerede børnemøbler. Det inkluderer både lænestole til børn, børnesofaer og Charolles lænestol med puf. Stillede og luksuriøse designs, som er synonymt med Chesterfield møbler. Alle Chesterfield lænestole og sofaer til børn kommer i et forbedret design, med en helt ny forbedret polstring. Fra et utal af materialer har vi valgt netop denne polstring, for dens gode kvalitet og behagelige komfort. 

Kiddio Chesterfield børnemøbler kan ikke sammenlignes med tilsvarende designs i Danmark. Vores udvalg er unikt og alle Chesterfield møbler er syet og samlet i hånden. Detaljegraden på møblerne er helt unik, bedst kvalitet og holdbare. Vi besøger babymessen i Øksnehallen til oktober, her kan du mærke, se og opleve den gode kvalitet.  Vi glæder os til at se dig til messen, der bliver afholdt konkurrencer hver dag. 

Lagt i kurven

Gå til kassen