Der er ingen produkter i din kurv.

Trustpilot

Reklamation og returnering

Når du returnerer din vare så send pakken fra dit PostNord udleverings-sted eller GLS og husk og gem kvitteringen.

Du får pengene tilbage, senest 21 dage efter vi har modtaget pakken.

OBS! Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar for at din returvare kommer frem til os. Derfor skal du notere pakke-ID på pakken, som du sender retur til os og bede PostNord / GLS om en kvittering.

Fortrydelsesret ved køb
Kiddio.com tilbyder i henhold til købeloven fortrydelsesret i 14 dage. Fortrydelsesretten gælder fra og med dagen, du modtager din vare. Fortrydelsesretten omfatter ikke produkter med brudt emballage.

Bemærk venligst, at du sagtens kan benytte fortrydelsesretten, selvom varen du returnerer, ikke kan nå frem til Kiddio.com inden udløb af de 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten er gyldig, så længe du meddeler os, at du har fortrudt dit køb inden datoen udløber.

Reklamation
Når du handler hos Kiddio.com har du 2 års reklamationsret, hvilket følger dansk lovgivning.

Hvis du vil foretage en reklamation af din vare, skal du kontakte vores kundeservice. Vi vil bede dig om at sende os en beskrivelse af produktets fejl og tydeligt billedbevis, så kan vi hjælpe dig videre i processen.

En eventuel tilbagebetaling eller anden løsning vil ske hurtigst muligt, når vi har modtaget og registreret den defekte vare på vores lager.

Produktgarantien dækker kun fabrikations fejl, som eksisterede, da du modtog produktet. Fabrikations fejl skal fremvises for og konstateres af Kiddio.com

Afhængigt af situationen kan du blive tilbudt en gratis reparation, nyt produkt eller nedslag i originalprisen. Produktgarantien gælder ikke, hvis vi ikke kan finde produktets fejl, eller hvis du selv har forårsaget skaden.

Lagt i kurven

Gå til kassen